Synergos/Translink Corporate Finance Norge ønsker Gjermund Furru velkommen som ny Associate Director

Vi er glade for å kunngjøre at Gjermund Furru har blitt en del av vårt team som Associate Director. Gjermund kommer til oss med en bakgrunn fra Norges Bank Investment Management (NBIM/Oljefondet), hvor han har opparbeidet seg verdifull erfaring over seks år. I sin tid hos NBIM har han jobbet på tvers av flere avdelinger og har senest hatt ansvaret for å analysere aksje- og obligasjonsinvesteringer i deres investeringsrisiko avdeling.

Gjermund startet sin karriere som trainee i Investment Talent Programmet hos NBIM, hvor han raskt avanserte til stillingen som Senior Risk Analyst. Hans dype forståelse for risikoanalyse og investeringsstrategier blir en stor ressurs for vårt firma.

I tillegg har Gjermund teknisk erfaring fra internasjonale konsulentfirmaet BearingPoint, hvor han spesialiserte seg på dataanalyse og strategiutvikling, primært innen finans- og mediesektoren.

Med Gjermunds omfattende bakgrunn og ekspertise er vi sikre på at han vil være et verdifullt tilskudd til vårt team og styrke vår kapasitet på flere kritiske områder.

Velkommen til teamet, Gjermund!